Diyarbakir 1 Şubesi

Olağanüstü Genel Kurul seçimimiz Yapıldı

Eğitim Bir-Sen Diyarbakır 1 No'lu Şube Olağanüstü Genel Kurulumuzun seçimi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mevcut Başkan Ramazan Tekdemir yeniden Başkanlığa seçildi. Seçimde 138 delegeden 110 u oy kullandı. Oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sandıklar açılarak oy sayımı yapıldı. Oy sayımı sonrasında mevcut başkan Ramazan Tekdemir ve yeni  şube yönetim kurulu yüksek bir oy oranı ile seçilerek seçim sonlandırıldı.

Seçim sonunda delegelere seslenen Başkan Ramazan Tekdemir ''Seçim sürecinin bir şölen havasında geçmesi ve delegelerimizin bu şölene en aktif şekilde dahil olmaları mutluluk vericidir. Bu şölende bizi destekleyenlere ve desteklemeyen tüm üye ve gönüldaşlarımıza müteşekkiriz.  Zira bu seçimin şölen olmasını sağlayan kıymetli üyelerimizdir. Bizi destekleyen ve desteklemeyen bütün üye ve delegelerimizin haklarını ayırt etmeksizin korumaya devam edeceğiz. Şube Olağanüstü Genel Kurulumuzda yüksek katılımla Yeni seçilen Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyor, yeni sürecin camiamız adına hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Olağanüstü Genel Kurulumuza teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Seçim sonucunda yeni yönetim şu kişilerden oluştu;

Ramazan Tekdemir (Başkan) , Recep Güneş (Şube Sekreteri), Kahraman Aysu (Teşkilatlanma), Mahmut Akdoğan (Mali İşler), Celal Beklen (Basın ve İletişim), Muzaffer Erdem (Hukuk ve Toplu Sözleşme) ve Ramazan Yavaş (Eğitim ve Sosyal İşler)